by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Aranjamente de flori naturale corporate. Design floral original

Printre ultimele creatii florale realizate in atelierul Iconic Flowers by Madalina Sandu se regasesc si o serie de aranjamente de tip corporate. Am combinat variate tipuri de flori si culori, crengute decorative dar si accesorii care ofera intregului ansamblu un aer de prospetime si modernism, in vase simple sau cu un design deosebit.

In atelierul de design floral Iconic Flowers by Madalina Sandu din Bucuresti realizam creatii florale decorative pentru evenimente si spatii corporate, dar si pentru evenimente speciale din viata personala, precum nunta, botez ori aniversari sau sarbatori religioase.  De asemenea, daca doriti sa impresionati o persoana draga, oferindu-i un buchet de flori naturale cu un design original sau un cosulet de flori si plante decorative absolut special, atelierul nostru este pregatit sa va ajute.

Comenzile se fac telefonic la nr 0722 355 255 sau prin mail la adresa madalina.sandu@iconicflowers.ro.

Pentru a evita situatii neplacute, va rugam ca la plasarea unei comenzi catre ICONIC FLOWERS by Madalina Sandu sa tineti cont de aspectele prezentate in pagina noastra Info Comenzi!

Comments are closed.