by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Aranjamente florale naturale pentru birou

Biroul este spaţiul în care ne petrecem cea mai mare parte din zi, iar confortul pe care ni-l oferă se reflectă în energia şi eficienţa cu care ne desfăşurăm activitatea, buna dispoziţie cu care ne întâmpinăm colaboratorii sau partenerii de afaceri.

Organizarea şi exploatarea eficientă a spaţiului de birou ţine seamă de multe elemente, de la amplasarea mobilierului astfel încât accesul la rafturile cu dosare ori la imprimantă să fie cât mai rapid si mai uşor, până la aşezarea biroului astfel încât să profităm de lumină naturală cât mai mult.

Mediul ambiant, atmosfera caldă şi primitoare în care ne desfăşurăm activitatea întreaga zi sunt la fel de importante, iar eficienţa cu care lucrăm este maximă atunci când spaţiul de lucru este o armonie între funcţional, spaţios şi luminos, estetic şi confortabil.

Aranjamente florale decorative pentru birou şi evenimente corporate

Plantele decorative şi florile naturale în ghiveci sau aranjamentele florale în vase ornamentale, alături de obiecte decorative clasice sau moderne, vintage sau rustice, cu siguranţă vor da un aer de prospeţime şi vitalitate spatiului office.

aranjamente florale naturale personalizate

.

Culorile, accesoriile decorative de care dispune deja spaţiul, domeniul de activitate al companiei, logo-ul sau deviza acesteia ori evenimentele speciale business sunt cele care mă inspiră în realizarea fiecărui aranjament floral pentru birou sau pentru săli de conferinţe.

 

Comments are closed.