by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Lumanari de Botez pentru Baietei

Botezul, cel mai important eveniment din viata bebelusului se apropie, odata cu prima lui petrecere, la care este si vedeta! Fiecare detaliu este important, pentru ca totul sa iasa asa cum trebuie, pe gustul parintilor, sa nu lase loc de « comentarii » invitatilor – dar mai ales pe placul bebelusului, care este fetita sau baietel.

Aranjamentele florale pentru lumanarea de botez, pentru cristelnita si pentru decorarea spatiului unde se va desfasura petrecerea sunt cele care dau tonul intregului stil al evenimentului.

Creatii florale deosebite Iconic Flowers, Bucuresti

lumanari-botez-baieti-bucurestiAlegerea culorilor pentru aranjamentele florale ce decoreaza lumanarea pentru botezul unui baietel pare simpla si dificila in acelasi timp, pentru ca nu se au in vedere decat combinatii de alb si albastru.

Noi insa va sugeram variante mai putin clasice, foarte frumoase si elegante, moderne si vesele pentru botezul unui baietel.

In combinatii inspirate, orice culori sunt potrivite pentru aranjamentul floral pentru lumanarea de botez a unui baietel, poate cu exceptia combinatiilor de roz cu alb, care sunt deja definitorii pentru fetite.

Ce va recomandam pentru aranjamentele florale la botezul baietelului

Combinatiile armonioase si indraznete in acelasi timp de culori vii, nuante de galben, verde, portocaliu, mov sau rosu vor da cu siguranta tonul petrecerii, al bucuriei si al veseliei..

Se poate merge pe un aranjament pentru lumanarea de botez si pentru cristelnita realizat din flori naturale in diferite nuante ale aceleiasi culori.

Astfel, o armonie de tonuri de oranj, diferite nuante de albastru ori un joc al tonurilor de galben, vor da o nota eleganta, exclusivista, intregului eveniment.

La fel de importanta este si textura florilor alese pentru aranjamente sau buchete, ca sa obtinem un echilibru de ansamblu si sa transmitem prin aceste flori acea stare emotionala speciala, pentru un eveniment atat de special.

Comments are closed.