by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete, aranjamente florale Primavara 2015

Lalele si trandafiri, irisi si amaryllis, liliac si frezii, hortensii si viburnum, muguri salcie catifelati – o adevarata simfonie a naturii si a culorilor. Jocurile de culori, mai discrete si timide sau mai indraznete, invita si ele la reverie. Alb si verde pal sau verde crud cu parfum de primavara timpurie, rosu aprins si galben intens, diferite tonuri de lila si albastru, toate ne invita sa ne lasam inspirati de natura.

Primavara este intotdeauna speciala, iar noi ne simtim speciale sau speciali, cand vedem in jurul nostru primii muguri timizi, primii ghiocei firavi sau primii toporasi.

Flori naturale de primavara in creatii deosebite si inspirate

Primavara este vremea florilor si a cadourilor! Buchetele, cosuletele cu flori naturale de primavara, aranjamentele florale speciale in vase decorative simple sau cu un design deosebit, traditionalul snur alb-rosu devin mesageri ai sentimentelor de primavara. In Atelierul de design floral IconicFlowers by Madalina Sandu din Bucuresti si-au gasit locul si zambetul flori de toate culorile si formele, in buchete si aranjamente florale deosebite, decoratiuni florale inspirate din candoarea celui mai emotionant anotimp – Primavara.

IconicFlowers by Madalina Sandu, concepte florale originale si unice

Doriti sa oferiti un cadou simplu si deosebit in acelasi timp sau va pregatiti pentru un eveniment special corporate sau cununie, nunta ori botez?

Asteptam detalii despre eveniment si preferintele privind florile, culorile sau designul aranjamentului. In pagina Info Comenzi, va prezentam detalii privind trimiterea solicitarilor si date de contact.

Comments are closed.