by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete de flori exclusiviste

Buchetul de flori creat de un designer inspirat, cadoul care te scoate din impas

Un buchet de flori naturale cu un design exclusivist, si mai ales original, este raspunsul la intrebarea ce ne pune intotdeauna in incurcatura « Are tot ce-si doreste ! Ce cadou sa-i ofer cu ocazia … ? »

Un cadou deosebit, pe care sa-l oferim unei persoane apropiate cu ocazia unei aniversari sau a unui alt eveniment special, este intotdeauna greu de ales, fie ca este o persoana foarte apropiata, sau este vorba de un partener de afaceri ori un colaborator.

Solutia este simpla si niciodata nu dezamageste: un buchet de flori « altfel », un buchet ce iese din tipare prin combinatiile de flori si culori, prin accesoriile decorative din materiale naturale si designul original va fi intotdeauna un cadou deosebit, pentru orice ocazie.

Buchetele de flori pentru ocazii speciale, fie ca vorbim de cadouri pentru aniversari, onomastici, sau de cadouri business, sunt creatii florale realizate de un designer florist ce cunoaste foarte bine tehnicile de imbinare si armonizare a florilor si a accesoriilor decorative, astfel incat buchetul sa transmita mesajul dorit.

Ofera un buchet de flori unicat si cu siguranta persoana ce-l primeste va fi impresionata! In atelierul Iconic Flowers din Bucuresti, designerul florist Madalina Sandu creeaza buchete si aranjamente de flori naturale unice si originale, creatii exclusiviste pentru ocazii speciale.

Nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne spuneti cu ce ocazie veti oferi buchetul si bugetul de care dispuneti !

Comments are closed.