by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete de flori pentru ocazii speciale

Buchetele realizate pentru ocazii deosebite, fara insa a fi destinate unui eveniment special precum nunta, botez sau corporate, pot fi la fel de spectaculoase, elegante si surprinzatoare. Aniversari sau zile onomastice, sarbatori religioase precum Pastele sau Craciunul ori o simpla vizita la o persoana speciala, sunt ocazii potrivite pentru a exprima sentimente de respect si prietenie, admiratie sau dragoste printr-un cadou special – un buchet de flori.

In culori calde si asortate sau in tonuri aprinse, contrastante, cu forme clasice sau un design asimetric si non-conformist, buchetele si aranjamentele florale pe care le oferim cadou, pot fi la fel de complexe si expresive ca si caracterul persoanei careia ii sunt destinate.

Buchete de flori deosebite, modele unicat IconicFlowers

In atelierul de design floral IconicFlowers by Madalina Sandu din Bucuresti florile capata o noua dimensiune estetica, pentru ca de fiecare data incercam alte forme si combinatii de flori, culori si accesorii decorative inedite: sarme, crengute uscate sau ramuri verzi,diverse constructii ajutatoare realizate in atelierul nostru.

De aceea, buchetele de flori marca Iconic Flowers by Madalina Sandu sunt unicate, create in functie de coordonatele oferite de fiecare client in parte: buget, ocazie sau preferinte si gusturi ale persoanei careia ii vor fi oferite.

Fie ca preferati anumite flori sau pur si simplu nu stiti ce sa alegeti, nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti sa transmiteti cu acest cadou special, iar noi de ocupam de realizarea acestuia. Dorim sa oferim ocazia celor care apeleaza la serviciile noastre, sa impresioneze prin originalitate si bun gust.

Comments are closed.