by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete de mireasa deosebite

In Romania majoritatea mireselor prefera clasicul buchet biedermeier, usor de asortat, simplu si elegant, dar mai ales foarte promovat si foarte popular. Noi incercam sa propunem mireselor care vin in atelierul de design floral Iconic Flowers by Madalina Sandu si altfel de buchete, cu forme atipice si combinatii inedite de flori, culori si materiale.

Un buchet de mireasa « altfel »

Un astfel de buchet de mireasa, deosebit si modern, este cel pe care vi-l prezentam in galeria foto. Pentru realizarea buchetului de mireasa unicat am folosit o combinatie de garoafe Goblin, orhidee Phalenopsis si Dendrobium. Designul buchetului l-am obtinut prin tehnica insarmarii fiecarei flori, o tehnica nu prea des folosita la noi, din cauza duratei mari de lucru.

Creatii florale unicat, buchete de mireasa personalizate

In functie de preferintele miresei si de alte aspecte, precum pastrarea prospetimii buchetului cat mai mult timp, costumul mirelui sau designul si culorile in care este amenajat spatiul pentru petrecerea de nunta, un astfel de buchet de mireasa unicat poate fi realizat din diferite combinatii de culori si de flori, pentru ca rezultatul final sa fie unul spectaculos.

Pentru un astfel de buchet de mireasa deosebit, original, pe langa flori sunt folosite sarme de diverse grosimi, wire tape (o banda adeziva speciala), panglici de diverse culori.

Desi la final, doar florile se vad iar creatia florala impresioneaza si emotioneaza, in spatele arhitecturii unui buchet sau al unui aranjament floral special exista o multitudine de materiale folosite, care se adauga la costul final, impreuna cu costul pentru manopera. Toate acestea cumulate compun pretul final al creatiei florale, cel platit de catre client.

Comments are closed.