by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

O nunta romantica intr-un cadru rustic, natural

« Pe-un picior de plai, Pe-o gura de rai » este locul unde Nicoleta si Marius au dorit sa sarbatoreasca unirea destinelor, printr-o nunta « altfel », o nunta romantica, simpla si cat mai aproape de natura, la care sa fie invitati cei mai apropiati prieteni si cele mai dragi rude.

Au ales asadar ca loc al evenimentului un satuc aflat undeva in judetul Brasov, unde decorul era gata pregatit pentru o nunta deosebita: munti si pajisti inverzite, drumuri de tara strajuite de capite de fan si de casute cochete, o bisericuta la fel de batrana ca si locurile si un local pentru petrecere simplu si cochet, ca intreaga asezare.

Buchete si aranjamente florale pentru o nunta rustica

Buchetele si aranjamentele florale pentru nunta au fost si ele « altfel », atat prin simplitate si nonconformism, cat si prin varietatea de flori si ramuri decorative.

Daca buchetul pentru cununia civila este simplu si elegant, cumva pretios, realizat din trandafiri roz deschis, buchetul de mireasa merge pe un design nonconformist, in care se imbina diferite culori, de la alb, rosu si grena la verdele copt al verii. Aceleasi flori si nuante se regasesc si in buchetele micutelor domnisoare de onoare, pastrand linia rustica si eleganta.

Buchetul pentru nasa este bogat in forme si nuante, fiind realizat in ton cu intregul eveniment, romantic si rustic in acelasti timp. Galbenul, culoarea predominanta in buchetul pentru nasa, se regaseste si in aranjamentele florale pentru lumanari, alaturi de alte nuante ce le confera un plus de vitalitate si voiosie: verde, rosu, oranj, alb sau roz.

 

Comments are closed.