by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete de mireasa cu tema

Buchete si aranjamente florale naturale pentru nunti tematice

Nuntile tematice nu mai sunt o noutate, mai ales ca avantajele alegerii unei teme pentru cununie si petrecerea de nunta sunt numeroase.

Este mai usor sa alegem modelele pentru invitatiile de nunta si marturii, aranjamentele florale decorative pentru masa festiva sau pentru spatiul in care se desfasoara petrecerea, daca toate acestea se raporteaza la o tema aleasa. De asemenea, buchetul de mireasa va fi in armonie cu rochia, iar invitatii, si mai ales invitatele, vor sti ce tinuta sa pregateasca pentru fericitul eveniment.

Atelierul de creatie florala Iconic Flowers by Madalina Sandu realizeaza la comanda buchete de mireasa, aranjamente florale naturale pentru masa de nunta si aranjamente pentru lumanari, unice si originale.

Buchete de mireasa deosebite pentru o nunta cu tema

Ai ales deja tema pentru nunta ta? Sau ai nevoie de inspiratie si cateva sfaturi practice pentru ca evenimentul sa fie asa cum l-ai visat? In atelierul de creatie florala Iconic Flowers by Madalina Sandu vei gasi exact ceea ce ai nevoie!

Avem experienta, tehnica si inspiratie pentru buchete de mireasa ce prefera o nunta cu specific rustic, glamour sau romantic, pentru o nunta clasica sau „garden party” ori „shabby chic”.

  • Fiecare buchet isi are povestea sa, care incepe odata cu intalnirile cu mireasa si nasa si se construieste pe masura ce ele ne impartasesc preferintele lor si detalii despre nunta. Tinutele care vor fi imbracate, culorile si florile preferate, decorul in care se va desfasura petrecerea sau chiar muzica preferata, sunt detalii care ne inspira in crearea buchetului care sa va placa si care sa fie exact asa cum si-l doreste mireasa.

Buchetul sau aranjamentul din flori naturale incepe sa se contureze mai intai pe hartie, in schite pe care mireasa le va vedea inainte sa-si dea acordul final pentru designul propus si florile din care sunt realizate.

  • Comanda buchetul de mireasa din timp! Pentru ca buchetul de mireasa si aranjamentele florale pentru lumanari si masa festiva sa fie realizate exact asa cum va doriti si sa fie gata la timp, va rugam sa ne contactati cu cel putin 1 luna inainte de fericitul eveniment.

Comments are closed.