by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Buchete si aranjamente florale corporate deosebite

Aranjamentele florale corporate, buchetele de flori naturale business, decoratiunile discrete si parfumate de mici cosulete de flori sunt déjà lucruri obisnuite si necesare, ce completeaza amenajarea si decorarea unui birou, a unei sali de conferinte sau intalniri afaceri.

De asemenea, un aranjament floral deosebit, personalizat si cu un design unicat, este un cadou business potrivit, pentru a fi oferit partenerilor de afaceri sau colaboratorilor, in semn de apreciere.

Fiecare floare si fiecare accesoriu decorativ folosit in realizarea unui buchet este ales cu grija, tinand seama de locul in care va fi amplasat, de persoana careia ii este adresat si, nu in ultimul rand, de bugetul alocat.

Dorim sa surprindem mereu, utilizand tehnici noi, inovative, in aranjamentele florale si buchetele realizate in atelierul Iconic Flowers by Madalina Sandu, astfel incat produsul final sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Alaturi de florile si accesoriile folosite, punem multa pasiune si munca in realizarea creatiilor florale Iconic Flowers.

Comments are closed.