by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Aranjamente florale naturale Corporate

Aranjamentele florale naturale sau decoraţiunile denumite “Corporate” sunt speciale, pentru că ele trebuie să creeze un contrast plăcut, inspirat şi chiar non-conformist, între evenimentul organizat şi spaţiul de tip business în care se desfăşoară pe de o parte, şi invitaţii la eveniment, pe de altă parte.

Fie că este vorba de evenimente precum lansarea de produse noi, deschiderea unei filiale a unei companii, sărbătorirea înfiinţării unei firme sau întâlniri speciale între parteneri de afaceri la sediul companiei, inaugurarea unui sediu nou de birouri sau pur şi simplu petrecerea de Crăciun, spaţiul în care se desfăşoară va fi unul amenajat după rigorile stilului business.

Aranjamente florale naturale corporate pentru o stare interioară de bine

,
Atmosfera familiară şi primitoare, starea interioară de bine şi de bună dispoziţie, sunt însă întreţinute şi prin decoraţiuni deosebite, aranjamente florale în culori vii sau nuanţe discrete.

  • Coşuleţele cu aranjamente rustice de flori şi ramuri decorative, aranjamentele sobre în vase simple şi elegante sau creaţiile din flori naturale cu o arhitectură exotică sau un design asimetric şi îndrăzneţ, vor adăuga interiorului acel “ceva” care invită la relaxare, comunicare şi bucurie.
    .

De ce aranjamente florale naturale IconicFlowers?

Pentru că Atelierul de aranjamente florale naturale IconicFlowers by Mădălina Sandu din Bucureşti vine cu un concept nou şi proaspăt, cu un stil aparte de a combina florile în funcţie de texturi, culori şi forme sau accesorii decorative.

  • Creaţiile florale IconicFlowers sunt inspirate din specificul evenimentului sau al interiorului pentru care sunt realizate, astfel că ele vor completa spaţiul în care sunt amplasate, oferindu-i un plus de eleganţă şi  rafinament. Dacă sunt oferite unei persoane dragi în împrejurări speciale, buchetul de flori va fi un cadou delicat, un mesager sincer al celor mai frumoase urări şi sentimente.

Realizăm aranjamente decorative din flori naturale pentru orice tip de eveniment corporate sau eveniment special din viaţa personală, din asocieri variate de flori naturale şi ramuri sau frunze ornamentale, vase decorative sau coşuleţe.

Comments are closed.