by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Aranjamente florale corporate – creatii noi

Atelierul de design floral IconicFlowers by Madalina Sandu va prezinta cateva dintre cele mai noi creatii pentru cadouri corporate sau aranjamente si decoratiuni pentru birouri ori sali de conferinte, lansari de produse sau intalniri de afaceri.

Ce ne inspira in realizarea aranjamentelor de flori naturale business?

Daca este vorba despre cadourile corporate, pe langa preferintele celor ce au solicitat aranjamentele florale, sunt esentiale detalii despre partenerii de afaceri sau colaboratorii care vor primi cadoul. In principiu buchetele sau aranjamentele de flori naturale sunt oferite doamnelor si domnisoarelor, dar aceasta nu este o regula.

Aranjamentele florale pot fi sobre, in culorile logo-ului companiei si cu un design clasic si « cuminte », sau non-conformiste, in culori tari si alaturari indraznete de flori si accesorii decorative realizate din materiale naturale, precum frunze si fructe uscate, ceara sau sticla.

Decoratiunile si aranjamentele florale « office » sau pentru birou, pot fi mai personale, create dupa gustul si « asemanarea » celor ce isi desfasoara activitatea zilnica in acel birou, iar starea de spirit pe care o transmite este de relaxare, intimitate si prietenie.

Trebuie sa organizati un eveniment si nu prea stiti cum sa faceti ca sala in care se va desfasura sa fie cat mai primitoare si eleganta? De imaginatie si inspiratie nu ducem lipsa!

Pentru aranjamentele decorative din flori naturale, ne inspiram din felul in care este amenajata incaperea, fie ca este vorba de un birou sau de o sala pentru lansarea unui produs, specificul evenimentului, dar si din detalii in aparenta nesemnificative, dar care ne ajuta sa adaugam creatiei florale acel « ceva » special si original.

 

Comments are closed.