by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Creatii Iconic Flowers

In acest domeniu, al design-ului floral, care este unul pur vizual si in care culorile se contopesc cu formele, impreuna transmitand emotii, cuvintele sunt uneori de prisos. Din acest motiv,  ma limitez la a va oferi cateva detalii despre conceptul ICONIC FLOWERS by Madalina Sandu.

ICONIC FLOWERS floral design studio este materializarea unui hobby cu care am cochetat o lunga perioada de timp, hobby aparut pentru mine (Madalina Sandu) ca un motiv de relaxare si de implinire. Dupa 6 ani, timp in care mi-am imbogatit substantial bagajul de cunostinte in acest domeniu, atat prin studiu individual cat si prin participarea la numeroase cursuri si workshop-uri sustinute de designeri floristi din tari cu traditie in arta florala, am decis ca pot sustine din punct de vedere creativ si calitativ un business intr-un domeniu fascinant precum creatia florala.

Misiunea ICONIC FLOWERS – floral design studio este aceea de a oferi servicii comparabile la nivel tehnic si calitativ cu cele oferite de floristi din tari cu o istorie vasta in domeniul artei florale, precum Olanda, Belgia, Germania si Rusia, adaptate nevoilor fiecarui client in parte si care sa tina cont de tendintele actuale in design-ul floral.

PASIUNEA, IMAGINATIA si CREATIVITATEA ne vor ajuta permanent in atingerea scopului propus, acela de a realiza creatii florale care sa va incante privirea si sa va umple sufletul de lumina.

Realizam la cerere design floral personalizat, in functie de evenimentul pe care il organizati sau care sunteti invitati – buchete si aranjamente florale decorative pentru interioare office, resedinte, sali de petreceri etc.

Daca v-am facut curiosi si dornici sa colaborati cu noi, va invitam sa ne contactati, pentru mai multe detalii privind creatiile florale Iconic Flowers.

Din creatiile Iconic Flowers by Madalina Sandu