by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Craciun 2014 decoratiuni si aranjamente

Atunci cand vorbim despre Craciun si decoratiunile traditionale pentru sarbatorile de iarna, ne gandim de obicei la aranjamente si decoratiuni in care culorile predominante sunt rosu, alb si verdele intens ce ne aminteste mereu de prospetimea padurii.

aranjamente-decorative-flori-fructe-toamnaTendintele in privinta decoratiunilor si ornamentelor pentru Craciunul 2014 propun insa si combinatii de culori si nuante nu numai variate, dar si foarte indraznete. Albul este cel care defineste Craciunul 2014, iar combinatiile de diferite culori cu auriu si argintiu sunt in topul preferintelor.

De la ornamentele pentru bradul de Craciun, aranjamentele si decoratiunile pentru masa festiva, pana la funditele si cutiutele de cadouri, toate pot sa imbine culori si nuante dintre cele mai neasteptate si emotionante. 

De asemenea, materialele si accesoriile decorative care « se poarta » anul acesta de Craciun si Anul nou sunt cele naturale: ceara, lâna, fructe si flori uscate, globuri de sticla, turta dulce si alte dulciuri traditionale.

Comments are closed.