by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Despre cadoul business

Se apropie iarna si, odata cu ea, « luna cadourilor business »

La intrebarea privind ce se poarta in acest sezon in materie de buchete si aranjamente florale, Madalina Sandu, designer florist si detinatoare a atelierului Iconic Flowers din Bucuresti raspunde:

« Se poarta ce ne place ! Daca vorbim despre alegerea unui cadou floral business, sunt potrivite creatiile ce armonizeaza cu interiorul sau cu evenimentul prin design, culori si accesorii decorative. Sunt apreciate tonurile clasice de argintiu, auriu, aramiu, si intreaga gama de culori derivate din nuantele naturii in sezonul rece. Buchete de flori simple si delicate sau buchete mari si somptuoase in nuante tomnatice de orange, aramiu, rosu, grena.

In sezonul rece buchetele si aranjamentele tind sa se apropie de specificul decoratiunilor de Craciun, iar accesoriile care fac aceasta apropiere sunt plantele si fructele uscate, crengutele decorative, in general material vegetal conservat. »

Am nevoie de un cadou floral corporate! Ce ii spun designer-ului florist?

Pentru ca buchetul sau aranjementul floral sa fie pe gustul celui care ne inainteaza comanda, sa fie original si sa transmita un mesaj intr-o maniera eleganta, nu avem nevoie de foarte multe detalii. Ocazia cu care este oferit cadoul si contextul, cateva lucruri despre persoana sau compania care il va primi ne sunt suficiente. La fel de important este si bugetul pe care clientul ni-l pune la dipozitie pentru alegerea florilor, a accesoriilor si pentru realizarea unui buchet simplu sau a unui aranjament complex.

Toate aceste lucruri, impreuna cu libertatea noastra de exprimare artistica si reinterpreta tehnicilor de design floral duc in final la realizarea unor creatii originale, care poarte semnatura Iconic Flowers by Madalina Sandu.

Comments are closed.