by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Garoafele, flori rezistente si elegante

Garoafa este o floare cunoscuta din cele mai vechi timpuri, ce impresioneaza prin varietatea de culori, petalele catifelate si dantelate. Varietatea de tonuri este surprinzatoare si merge de la mov sau verde fosforescent pana la creol si toate nuantele de alb-crem si rosu.

Este preferata de catre designeri decoratori pentru ca este o floare rezistenta si eleganta, care da intotdeauna un plus de originalitate si prospetime unui buchet simplu, clasic, sau unei structuri florale complexe.

Numita stiintific Dianthus, garoafa este originara din zonele mediteraneene si asiatice si este apreciata si cultivata de peste 2.000 de ani. Daca la noi nu se mai bucura de aceeasi atentie din cauza perioadei de dinainte de revolutie, cand era una dintre putinele flori care se gaseau in piete, ea este inca apreciata si cultivata pe scara larga in tari precum Olanda, Turcia sau Italia.

In atelierul de design floral Iconic Flowers by Madalina Sandu din Bucuresti, garoafa este « personajul principal » in buchete si aranjamente decorative speciale, originale si unice, ce spun o poveste.

Comments are closed.