by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Lumanari de botez pentru fetite

Inspiratie, stil si culori pentru aranjamente florale

De cele mai multe ori, la fel de implicate, sau chiar mai implicate in organizarea botezului fetitei sau al baietelului, alaturi de mama bebelusului sunt si nasa, sora sau mama fericitului tatic, ori alte persoane apropiate. Asadar, primim cu drag sugestii sau propuneri privind designul aranjamentelor florale pentru lumanarea de botez, pentru cristelnita sau alte decoratiuni florale, dar si pentru culorile preferate, florile sau accesoriile care completeaza designul floral.

In plus, sunt si detalii concrete de care trebuie sa tinem seama in realizarea aranjamentelor florale pentru astfel de evenimente speciale, precum felul in care armonizeaza aranjamentele cu tinuta persoanelor cu rol activ la eveniment sau in ce fel contrasteaza culorile.

Detalii practice si inspiratie pentru o lumanare de botez « altfel »

Astfel, o lumanare pentru botezul unei fetite, realizata din flori rosii sau accesorizata cu funde rosii, va genera un efect de monotonie vizuala, daca rochia nasei ce tine lumanarea in timpul slujbei de botez va fi tot rosie.
Am tinut seama de toate aceste detalii, si de faptul ca nasa ne-a spus ca isi doreste pentru finuta ei o lumanare de botez « mai altfel », poate un fluture sau un evantai….

Si de aici, pana la inspiratia si maiestria artistului care impleteste totul intr-un concept floral ingenios pentru un botez « altfel » al unei micute printese, nu mai este decat un pas: alegerea florilor potrivite si a designului care sa exprime cat mai bine magia si solemnitatea evenimentului.

Iconic Butterfly, creatie florala Iconic Flowers by Madalina Sandu

Lumanari de botez, modele « clasice » pe gustul fiecaruia

Nu putem sa vorbim despre un anumit model standard sau un stil clasic al aranjamentelor florale pentru botez, pentru ca fiecare dintre noi avem o alta viziune asupra conceptului « clasic », de la designul simplu sau sobru pana la culori sau tonuri traditionale.

Lumanarea de botez pentru fetite, imbracata cu aranjamente de flori naturale si accesorii decorative discrete dar sugestive, in culori deschise, prietenoase si in armonie cu natura, poate fi deosebita, moderna si clasica in acelasi timp, prin design sau jocul de culori. Asa se face ca pentru un botez care tocmai a avut loc in luna februarie, am ales culori deschise si proaspete, care sugereaza apropierea primaverii, trezirea la viata a naturii si mai ales inceputul drumului in viata al bebelusului. Astfel, nuantele care au orchestrat intregul aranjament floral au fost verdele crud sau verde lime.

Cateva dintre materialele pe care le preferam pentru lumanarile de botez pentru fetite sau baietei sunt sarma, ceara, organza si perle sau alte accesorii deorative din aceeasi gama.

In ce priveste alegerea florilor, tinem seama de preferintele celor pentru care realizam aranjamentele, sau alegem flori deosebite, precum: ornithogalum, ranunculus, garoafa goblin, lisianthus, bouvardia…

Comments are closed.