by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

« Inspiration Art » cu Nicolae Agop

Tehnica, inspiratie si talent cu un maestru florist renumit

Atelierul Iconic Flowers by Madalina Sandu a fost prezent la workshop-ul « InspirationArt » organizat de Atelierele ILBAH in perioada 27-28 mai 2015 la Bucurestu, unde invitatul special a fost maestrul Nicolae AGOP.

Cine este maestrul in design floral Nicolae Agop

Pe maestrul Nicolae Agop il recomanda in primul rand talentul cu care manuieste florile si accesoriile decorative, simtul estetic deosebit care face ca din mainile sale sa iasa adevarate opere de arta « sculptate » in flori, dar si cei 33 de ani de experienta in domeniul design-ului floral.

Maestrul Agop este recunoscut si apreciat in numeroase tari, precum Rusia, unde este si membru de onoare al Asociatiei Nationale a floristilor, sau in Republica Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia si Elvetia, unde a castigat premii si diplome la concursuri si expozitii de floristica profesionala.

O experienta deosebita, de maiestrie, talent si „frumos”

In prima parte a zilei maestrul florist Nicolae Agop a realizat 6 modele diferite de buchete de flori si aranjamente, fiecare dintre ele avand la baza tehnici speciale, inovatoare. Apoi, fiecare participant a putut sa-si exerseze maiestria, indemanarea si imaginatia, prin realizarea unui buchet de flori folosind una sau mai multe dintre tehnicile maestrului.

Comments are closed.