by Mădălina Sandu

Telefon: 0722 355 255

Consultati aici pagina Info Comenzi!

Povestea unei nunti de vara. Buchete si aranjamente

O nunta este povestea succesiunii de evenimente ce leaga destinele celor doi indragostiti, o poveste care in timp devine reperul unui inceput de drum.

Atmosfera festiva ce ii cuprinde atat pe miri cat si pe invitati, febra pregatirilor si emotia fiecaruia dintre momentele importante – cununia civila, cununia religioasa, petrecerea de nunta – sunt in mare masura accentuate de locul unde se petrece fiecare eveniment si detaliile aranjamentelor si decoratiunilor.

Aranjamente de nunta si buchete de mireasa IconicFlowers by Madalina Sandu

Pentru o nota speciala care sa completeze aerul de sarbatoare si sa creeze acea legatura discreta intre cele 3 momente importante, designerul florist a creat in atelierul sau din Bucuresti, IconicFlowers, o sfera de frunze, ce se regaseste in aceeasi forma sau re-interpretata in toate aranjamentele si buchetele de nunta.

Astfel, buchetele pentru mireasa si nasa, aranjamentele florale pentru lumanari, aranjamentele pentru masa de nunta, au pastrat un element de legatura, de un verde intens si proaspat, fara insa a da o nota de monotonie. Varietatea si armonia de culori si forme a fost realizata folosind flori specifice sezonului cald, precum: trandafiri parfumati de gradina David Austin, orhidee albe si mov, hortensii, bujori, flori roz si albe de mazare.

Ce iti doresti pentru nunta ta? IconicFlowers se inspira si creeaza pentru tine!

Buchetele de mireasa si de nasa, aranjamentele si decoratiunile de flori naturale pentru spatiul unde se desfasoara cununia sau petrecerea si masa de nunta, prezentate in galeriile foto pe site sunt unice si originale, realizate in timp in atelierul IconicFlowers by Madalina Sandu din Bucuresti.

Spune-ne ce iti doresti pentru nunta ta – o tema preferata, anumite flori sau culori, iar noi vom crea buchete si aranjamente de nunta speciale pentru tine! In pagina Info Comenzi, va prezentam detalii privind primirea solicitarilor si date de contact.

Comments are closed.